Nieuws:

Vind hier het laatste nieuws, we proberen het regelmatig te updaten.

Bezoek aan Logos Hope Bibliotheek in Port Elizabeth

Bezoek aan de Logos Hope in Port Elizabeth

Joshua Project Eastern Cape
Op 15 maart namen we 38 kinderen mee naar de Logos Hope Sea Library in de PE-haven. Het was geweldig om de opwinding op de gezichten van de kinderen te zien. Ze vonden het geweldig om zoveel boeken te zien. Voor de meesten was het de eerste keer op een schip.
Dit was ook een gelegenheid om de kinderen te belonen die vorige maand deelnamen aan de World Read Aloud Day.
Wij prijzen de Heer dat wij de kinderen mee kunnen nemen op educatieve uitstapjes als deze.

Ontspanning in een veilige omgeving
Voor alles is een tijd en het is belangrijk om de kinderen al op jonge leeftijd te helpen hun leven in evenwicht te brengen. De balans tussen werk en ontspanning. Het is ook belangrijk dat de kinderen zich ALTIJD veilig voelen bij Joshua Project. Een omgeving waarin ze gewoon kind kunnen zijn. We waarderen de investering van kerken, bedrijven, organisaties en individuen die investeren in de levens van de kinderen door te investeren in Joshua Project, zodat we over de middelen kunnen beschikken om dit soort activiteiten te organiseren.
Maar als het om huiswerk gaat, is het allemaal werk en geen spel. We waarderen elke persoon die investeert in het leven van de kinderen en hen helpt met hun huiswerk.
Ook jij kunt investeren in het leven van een kind door te investeren in Joshua Project. Neem voor meer informatie contact op met Erna Tolkamp : erna.tolkamp@gmail.com

Homework support at Joshua Project.
One of the best ways to learn is to teach. Granting opportunities for the children to teach. Homework support is one of the services that we provide to any school going child. Education is part of our acronym MEND (Mentoring, Educating, Nurturing and Discipling) Investing in our children’s education is vital!

25 jarig Jubileum Joshua Project Zuid-Afrika

We (Louis, Erna, Martie en Anette) zijn dankbaar dat we op 28 oktober j.l. in Zuid-Afrika het 25 jarig jubileum van het ons zo dierbare Joshua Project konden meemaken.

In de Pellsrus Community-hall hadden we een prachtig feest waar we graag wat foto’s van laten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *